
Om oss
Det är vi som är Strömsbergs
Emma Zällh och Jesper Zällh heter vi som driver Strömsbergs Café, Provningar och Kurser.
Emma har en bakgrund inom restaurang både som kock och servitris. Hon är ursprungligen från ljusdal men flyttade till uppsala för att utveckla sig själv och lära sig mer inom service och dryckesservering.
Jesper har likt emma bakgrund inom restaurang och jobbat med allt från kock till kökschef världen över. För ca 9 år sedan skolade han om sig till det söta och bakverk. Har drivit Instagramkontot bakinginsweden under flera års tid. Älskar det klassiska i nya former och att utveckla nya kombinationer.
Vår vision
Att genom våra gemensamma kunskaper kunna ge kunden en upplevelse, stor som liten, efter ett besök hos oss.
Vårt engagemang
Vi brinner för att förmedla god mat och bakverk, gärna lokal och närproducerad, på ett hållbart sätt. Att genom våra provningar också få kunderna att upptäcka choklad som är hållbar, hantverksmässigt producerade, lite dyrare men mycket godare.
Hållbarhet
På Strömsbergs Café försöker vi använda lokala råvaror och ekologiska produkter i så hög omfattning som möjligt.
Vi jobbar även aktivt med att miljöanpassa vår verksamhet i fråga om källsortering, zero waste, hållbara transporter och miljövänliga produkter i verksamheten.